KILO

MYYNTIHINTA
947.000 €

ASUINPINTA-ALA
302 m2 + AT 70m2

HUONEITA
7h

RAKENNUSVUOSI
1991

RAKENNUSTYYPPI
Omakotitalo

KAUPUNGINOSA
Kilo

KAUPUNKI
Espoo

Kartanomaisen korkeat huoneet ja massiivinen varaava takka tuovat ajatonta arvokkuutta.

Perustiedot

Sijainti
Kilo

Kaupunginosa
Espoo

Huoneita
7h

Pinta-ala
302 m2 + AT 70m2

Alueella oli suuria villoja, jotka olivat arvokkaasti seisseet paikallaan jo vuosisadan ajan. Haasteena oli suunnitella näiden rinnalle nykyajan vaatimukset täyttävä talo. Vain parhaita materiaaleja sai käyttää. Tehtävään valittiin arkkitehtiprofessori Hannu Huttunen. Lopputuloksena oli taidonnäyte, johon kuuluu monia käytännöllisiä ratkaisuja ja uljaita arkkitehtonisia yksityiskohtia.

Kartanomaisen korkeat huoneet ja massiivinen varaava takka tuovat ajatonta arvokkuutta. Ison erkkerin ansiosta olohuone on erityisen valoisa ja huoneiden sisätilat liittyvät kauniisti puutarhaan. Talossa on alun perin ollut 5 makuuhuonetta. Kaksi niistä on yhdistetty suuremmaksi ja muutos on haluttaessa helposti palautettavissa.

Talossa on useita erikoisuuksia, esimerkiksi kaksikerroksinen viherhuone ja tornihuone. Viherhuonetta voi käyttää ympärivuotisen hyöty- ja koristekasvien kasvattamisen lisäksi vaikkapa mindfulness-huoneena. Tornihuone soveltuu vaikkapa mediahuoneeksi.

Erillisessä autotallirakennuksessa on kaksi lämmintä autotallia ja varastohuone. Isommassa autotallissa mahtuu nikkaroimaan, vaikka auto olisi tallissa. Nikkaroijan vankka työpöytä kuuluu kauppaan. Päärakennuksessa on kosolti erilaista säilytystilaa.

Talossa on 24/7 vartiointipalvelu. Siellä on nauhoittavat valvontakamerat ja Internet-pohjainen elektroninen lukitus. Kodinkoneet ja jopa kaapistot ovat Mieleltä.

TIMO PARTANEN
Kiinteistövälittäjä / Yrittäjä

550Helsinki
Timo Partanen / yrittäjä, LKV
+358 50 1815 / timo@550helsinki.fi

TAALERITAIVAS
Vuorikatu 22 A 12 / 00100 HELSINKI
Y-tunnus: 2744905-1

Hits: 190