ISO ROBA

MYYNTIHINTA
748.000 €

ASUINPINTA-ALA
84,5m2

HUONEITA
3-4h

RAKENNUSVUOSI
1928

RAKENNUSTYYPPI
Kerrostalo

KAUPUNGINOSA
Punavuori

KAUPUNKI
Helsinki

Tämän kauniin vaaleansävyisen ja avaran kodin sielukkuuden aistii heti asuntoon sisään tullessa.

Perustiedot

Sijainti
Punavuori

Kaupunginosa
Helsinki

Huoneita
3-4h

Pinta-ala
84,5m2

Tarinan mukaan Kansallisteatterin lavastajamestari, joka oli asunnon ensimmäinen asukas, on loihtinut upean koristemaalauksen eteishallin kattoon 30-luvulla, ja se on säilynyt alkuperäisessä kunnossaan tähän päivään asti. 

Asunto on täysin uudistettu vuosina 2018-2019 ja uudistuksen yhteydessä on haluttu kunnioittaa talon aikakautta. Puulattiat on pintakäsitelty vaaleansävyisiksi, alkuperäiset peiliovet on kunnostettu ja eteishallin juhlava kattomaalaus säilytetty.  

Asunnon tilaratkaisujen käytännöllisyyttä on lisätty kylpyhuoneen laajennuksella putkiremontin yhteydessä vuonna 2019. Kylpyhuone on viimeistelty laadukkaasti Domus Classicalta hankitulla Via-sementtilaatalla, Temalin allas- ja kylpyhuonekaapistolla sekä 20-luvun henkeä huokuvalla peilillä ja valaisimella. Säilytystilaa on runsaasti ja kylpyhuoneessa on myös tilaa pesutornille.

Asunto on yhtiöjärjestyksen mukaan 3h, k mutta alkoviin toteutetulla laajennuksella on asuntoon saatu yksi makuutila lisää. 

Keittiö on varustettu laadukkaalla täyspuukaapistolla, kivitasolla, näyttävällä Pukkilan välitilan mosaiikkilaatalla sekä kaasuliedellä.

Taloyhtiössä on isot remontit tehty ja juuri valmistuvan ullakkorakentamishankkeen yhteydessä on katto uusittu kokonaisuudessaan. Remontin yhteydessä myös taloyhtiön piha uusitaan.

Asunto sijaitsee talon 3. kerroksen rauhallisessa siivessä A-portaassa. Rapussa on uusittu tilava hissi.

Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan kodinvaihdosta.

TIMO PARTANEN
Kiinteistövälittäjä / Yrittäjä

Ota yhteyttä (#2)

550Helsinki
Timo Partanen / yrittäjä, LKV
+358 50 1815 / timo@550helsinki.fi

TAALERITAIVAS
Vuorikatu 22 A 12 / 00100 HELSINKI
Y-tunnus: 2744905-1

Hits: 20