ASOLA / VANTAA

MYYNTIHINTA
548.000 €

ASUINPINTA-ALA
190 m2

HUONEITA
5h

RAKENNUSVUOSI
2001

RAKENNUSTYYPPI
Omakotitalo

KAUPUNGINOSA
Asola

KAUPUNKI
Vantaa

Vuonna 2001 valmistunut arkkitehti Veijo Kujalan suunnittelema yksilöllinen omakotitalo

Perustiedot

Sijainti
Asola

Kaupunginosa
Vantaa

Huoneita
5h

Pinta-ala
190 m2

Ihastuttava ja huippuhieno puutalo missä käytännöllinen tilankäyttö jakaantuu selkeästi kahteen tasoon poikkeuksellisen avaralla sekä valoisalla pohjaratkaisulla.

Hyvällä arkkitehtisuunnittelulla taloon ollaan saatu upean valoisaa ja monimuotoista tilaa. Olohuoneen noin 6 metrin huonekorkeus tuo paljon lisää avaruutta ja viihtyisyyttä oleskelutiloihin. Olohuoneen jatkeena oleva kirjastohuone toimii tarvittaessa upeasti työtilana tai yhtenä lisämakuuhuoneena.

Avokeittiössä on hulppeat tilat kokkausta ja seurustelua varten. Keittiön jatkeena oleva ruokailutila on mahdollista kalustaa isolla ruokailuryhmällä.

Yläkerrassa on kolme erillistä makuuhuonetta ja tilava aula, kylpyhuone/wc ja kaksi erillistä parveketta. Iso ja lämmin ullakkovarasto lisää huomattavasti säilytystilaa.

Talossa on maltilliset lämmityskustannukset. Varaava marmorikivilattia lämpenee yösähköllä ja pysyy koko päivän miellyttävän lämpöisenä. Kaksi uutta ilmalämpöpumppua ja varaava takka isolla kivimuurilla tekee lämmitysmuodosta varsin energiatehokkaan hybridiversion.

Piha on suunniteltu kauniiksi puutarhamaiseksi kokonaisuudeksi missä on jalopuita, viheristutuksia, nurmikkoa, pengerryksiä ja neljä terassia sekä takapihalla on 4x2m uima-allas. Taloon johtava kulkuväylä kivetetty ja katettu Pergolalla.

Oma tontti 1 250 m2.

Autoille löytyy kolme pihapaikkaa ja pistokerasia lämmitystä varten. Mahdollisuus sähköauton latauspisteelle.

Tervetuloa tutustumaan yhteen alueen parhaimmistoon lukeutuvaan tilavaan omakotitaloon.

TIMO PARTANEN
Kiinteistövälittäjä / Yrittäjä

Ota yhteyttä (#2)

550Helsinki
Timo Partanen / yrittäjä, LKV
+358 50 1815 / timo@550helsinki.fi

TAALERITAIVAS
Vuorikatu 22 A 12 / 00100 HELSINKI
Y-tunnus: 2744905-1

Hits: 9